Fiecare dintre noi avem un stil propriu, dar personalitatea spatiilor noastre este unul din obiectivele principale ale decoratiunii. Din acest motiv, cand ne hotaram sa reamenajam baia, trebuie sa ne gandim la ceea ce ni s-ar potrivi cel mai bine.

Baia este o camera simpla, un loc unde fiecare dintre noi beneficiaza de revigorare si relaxare. Majoritatea persoanelor considera baia ca un sanctuar, un refugiu, unde sunt departe de stres si de problemele cotidiene.

Exista diferite tipuri de decoratiuni, pornind de la linii moderne si elegante, cu detalii minimaliste, pana la decoratiuni exuberante pentru bai clasice sau vintage. Iti prezentam mai jos stilurile de decoratiuni existente, ca sa poti alege ceea ce se adapteaza cel mai bine gustului si preferintei tale, dar bineinteles si pentru a beneficia de o incapere functionala, practica si comoda .

Stilul industrial

Daca esti in cautare de ceva simplu, frumos si minimalist acest stil cu siguranta ti se potriveste.

Eleganta, simplitatea, culorile indraznete, combinatiile de lemn nefinisat si materiale brute precum caramida, otelul sau cimentul creeaza o atmosfera insufletita de nostalgia altei epoci.

Accesoriile din fier sau un blat din marmura pe care sa asezi accente de culoare alba, cum ar fi un set de prosoape de baie, sunt elemente de design comune acestui stil decorativ.

Stilul modern

In cazul in care preferi detaliile curate, puternice, si asocierea fina a unor texturi diferite, stilul modern este pentru tine. Liniile drepte reprezinta o caracteristica definitorie a modernismului si sunt expuse in blaturi, chiuvete, cazi de baie sau chiar lucrari de arta expuse pe perete.

Materialele de calitate inalta precum portelanul, piatra ori marmura sunt potrivite pentru designul modern, la fel si accesoriile colorate sau putina verdeata pentru prospetime.

Stilul clasic

Citeste continuarea aici: Stiluri pentru crearea unei bai elegante

{{clean}}

2 thoughts on “Stiluri pentru crearea unei bai elegante

  1. Ma bucur ca am gasit acest articol pentru ca ma ajuta sa-mi fac o idee clara despre cum ar trebui sa arate living-ul meu. Sfaturile oferite sunt precise si usor de inteles, iar imaginile cu exemple de mobilier sunt inspirante. Abordarea pas cu pas a procesului de amenajare este foarte utila.

  2. Articolul este foarte interesant, oferind informatii detaliate despre cum sa alegi mobila pentru living. Sunt prezentate diverse modele si stiluri, iar sfaturile sunt foarte utile pentru cei care doresc sa-si amenajeze living-ul. Este important de retinut ca mobila trebuie sa fie atat practica, cat si estetica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *