Sa stim cum sa alegem un pat bun este un pas fundamental pentru viata noastra de zi cu zi, deoarece ne petrecem o treime din viata in el, iar in celelalte doua treimi pe care le petrecem in afara lui trebuie sa fim odihniti si productivi.

Un element fundamental pentru dormitorul nostru este patul, in el ne reparam corpul si mintea in timpul noptii, este si un spatiu unic si personal in care ne relaxam.

De aceea atunci cand ne alegem patul trebuie sa ne asiguram ca are dimensiunea de care avem nevoie, de asemenea trebuie sa alegem o saltea potrivita care sa ne faca sa ne simtim confortabil si sa nu suferim mai tarziu de dureri de spate.

A avea un pat prost, care nu se potriveste nevoilor tale, este ca o pedeapsa lenta pentru corpul tau.

In prezent, piata ne ofera atat de multe modele incat uneori nu intelegem foarte bine care este diferenta dintre un model si altul si, in multe ocazii, ajungem sa cumparam un pat sau o saltea care nu ne satisface.

De aceea, iti lasam un ghid pentru ca tu sa poti deduce care este patul ideal pentru tine.

Spatiul pe care il ai la dispozitie

In primul rand, trebuie sa ai in vedere locul unde vei amplasa patul. Un alt indiciu important este daca e vorba de un pat de o singura persoana sau de unul dublu, matrimonial.

Avand in vedere ca patul single se mai foloseste, de obicei, doar pentru copii sau adolescenti, alegerea este relativ simpla si trebuie sa tii cont doar de locul unde patul respectiv isi va gasi locul in camera.

In cazul unui pat matrimonial, fiind vorba de o piesa masiva de mobilier, trebuie sa ai in vedere locul de amplasare. Daca e posibil, asaza-l in asa fel in incapere incat sa permita accesul pe ambele laterale.

Un pat amplasat langa un perete, chiar si cand e vorba de unul dublu, inseamna ca va exista mereu o persoana care sa se „sacrifice” pentru a avea acces la partea sa.

Citeste continuarea aici: Care este patul ideal pentru tine?

{{clean}}

2 thoughts on “Care este patul ideal pentru tine?

  1. In plus, autorul mentioneaza si impactul pe care il poate avea designul interior asupra starii noastre de spirit si a productivitatii. Este impresionant cum anumite culori sau texturi pot influenta modul in care ne simtim intr-un spatiu, motiv pentru care trebuie acordata o atentie sporita acestui aspect.

  2. Articolul ofera o perspectiva interesanta asupra tendintelor actuale in design interior, subliniind importanta alegerii adecvate a culorilor si materialelor. Este util sa ai cunostinte despre cum sa iti decorezi locuinta in functie de preferintele personale si de stilul de viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *