Fie ca e un eveniment important din viata parintilor tai sau nu, daca ii poti surprinde intr-un mod placut, nu ezita sa o faci ori de cate ori ai ocazia.

Parintii reprezinta persoanele cele mai importante, care ti-au dat viata, te-au crescut si ti-au ghidat pasii pana la maturitate si indiferent ca ai un buget mare sau mic, o surpriza din partea ta intodeauna le va aduce zambetul pe buze.

Cautarea unui cadou ideal este uneori complicata, pentru ca an de an incerci sa fii original si sa te depasesti pe tine insuti, insa, mai jos iti oferim cele mai inspirate idei pentru un cadou deosebit.

O vacanta in doi

Fie ca este aniversarea casatoriei sau ziua unuia dintre parintii tai, ofera-le cateva zile de relaxare impreuna.

Inainte sa le cumperi bilete de avion si cazare, asigura-te ca pot pleca in vacanta intr-o anumita perioada. Daca nu ai informatii certe, opteaza pentru un voucher de vacanta pe care sa-l poata utiliza dupa bunul plac.

In materie de destinatii, poti alege un oras european perfect pentru un city break romantic, cum ar fi Barcelona, Paris, Venetia, Lisabona sau Viena.

Cei doi vor fi in culmea fericirii! Daca vrei sa pastrezi totul mai aproape de casa, poti opta pentru bilete de tren si o camera de hotel undeva in mijlocul naturii, la munte sau chiar pe litoral.

Un voucher pentru spa, piscina sau un pranz

Daca vacanta nu este o optiune potrivita, din diverse cauze, rezuma-te la un cadou mai simplu, dar cu acelasi efect: un voucher pentru o zi de rasfat – doar pentru doi!

Daca parintii au un loc preferat in oras, rezerva-le o masa si ofera-le un voucher de consumatie pentru o cina linistita in doi sau un pranz relaxant de duminica. Astfel, ii vei determina sa isi ia, in sfarsit, cateva ore pentru ei, in care sa se bucure de compania celuilalt.

In cazul in care banuiesti sau stii sigur ca parintii sunt stresati sau trec printr-o perioada dificila, ofera-le cadou o zi la spa sau la piscina, unde se vor putea relaxa atat psihic, cat si fizic, cu masaje si proceduri imbietoare alaturi de uleiuri de masaj revitalizante.

Obiecte practice

Citeste continuarea aici: Cele mai inspirate idei de cadouri pentru parinti

{{clean}}