Te afli intr-o perioada aglomerata incat doar un dus a fost tot ce ti-ai permis? Sau mai rau ai avut o zi grea de munca, o saptamana plina de sedinte si deadline-uri, iar tot ce iti doresti este un rasfat binemeritat?

Noi avem solutia. Poate te astepti ca solutia noastra sa includa cativa cercetatori britanici si niste remedii naturiste pentru inlaturarea oboselii, insuflarea optimismului si de ce nu redarea aspectului stralucitor al pielii.

Ei bine, nu e asa. Varianta castigatoare consta intr-o baie ca la carte care sa te ajute sa iti satisfaci toate nevoile.

Dar inainte de orice este necesar sa afli care sunt trei dintre cele mai importante secrete pentru o baie relaxanta si o seara de rasfat chiar la tine acasa.

Creeaza atmosfera potrivita

O sa spui ca stii ce-ai de facut: sa aprinzi niste lumanari si sa alegi la repezeala de pe Youtube un playlist cu sunetele padurii sau cu muzica ambientala. Ai dreptate. Partial.

Pentru ca lumanarile si muzica sa aiba efect, trebuie mai intai sa te asiguri ca baia este bine aerisita si incalzita. Abia dupa aceea poti alege niste lumanari parfumate (desi un bec cu lumina calda ar fi mai potrivit daca ai de gand sa citesti ceva).

In ce priveste muzica, e mai bine sa mizezi pe un playlist despre care stii sigur ca iti place. Lasa noutatile pentru alte ocazii.

Acum trebuie sa creezi o atmosfera in care sa te simti cat se poate de confortabil, iar un album cu sunete din jungla s-ar putea sa aiba efectul contrar. Poti chiar sa alegi o carte audio si in felul acesta nu mai risti sa scapi tableta sau volumul preferat in apa.

Organizeaza-ti recuzita pentru rasfatul suprem

Citeste continuarea articolului aici: Secretele unei bai relaxante ca la carte

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *