Camera de zi este partea din casa in care ne petrecem de obicei cele mai multe ore din viata, un loc de petrecere a timpului liber acasa.

Mobilierul din camera de zi este un element esential in decorarea acestei incaperi, dar nu este singurul.

Materialele, tipurile de mobilier si functionalitatea acestora sunt criterii de selectie esentiale pe care canapelele, mobilierul TV, masutele de cafea si accesoriile trebuie sa le indeplineasca pentru a se potrivi gusturilor si nevoilor tale.

Este important sa iti alegi mobilierul de living in functie de stilul tau de viata si de decorul casei tale, dar si in functie de buget.

Mobilierul trebuie sa fie practic, estetic si in stilul tau, astfel incat sa te poti bucura de timpul petrecut cu familia sau prietenii.

Zona de living ramane, in acest context, cea unde se afla o canapea comoda, unul sau doua fotolii elegante, o masa de cafea, cateva rafturi de biblioteca si eventual, un semineu.

Amenajarea sufrageriei este una dintre cele mai importante sarcini dintr-o casa, deoarece poate stabili stilul si decorul restului casei, de aceea iti spunem care sunt cele mai importante piese de mobilier pe care trebuie sa le aiba o sufragerie.

Masa de dining si scaunele

Chiar si intr-o configuratie deschisa, zona de servire a mesei ramane una din principalele puncte de atractie dintr-o sufragerie.

Daca spatiul este in plan deschis si continuat dinspre bucatarie, zona de servire poate fi o insula cu scaune inalte de bar, deasupra carora se afla unul sau doua lampadare moderne.

Daca ai optat, insa, pentru o amenajare clasica si vrei sa pastrezi o masa mare, din lemn masiv, de exemplu, poti insufleti aspectul incaperii daca schimbi scaunele masive din lemn cu unele cu o textura si culoare diferita, de exemplu din catifea sau chiar plastic transparent sau viu colorat.

Ai grija doar ca ansamblul sa fie reusit, din punct de vedere stilistic.

Canapeaua

In zona de living sau a camerei de zi, canapeaua este una dintre principalele piese care se regaseste intr-un apartament modern, open space sau nu.

Livingul este destinat relaxarii, cand toti cei din familie se reunesc acasa, iar canapeaua este cel mai potrivit element de aici.

Citeste continuarea aici: Piesele de mobilier importante pe care trebuie sa le aiba un living

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

4 thoughts on “Piesele de mobilier importante pe care trebuie sa le aiba un living

  1. Este impresionant cum autorul reuseste sa aduca in prim plan aspecte importante si relevante legate de subiectul tratat. Articolul m-a determinat sa reflectez mai profund asupra acestor probleme si sa imi formez o opinie mai clara.

  2. Sunt impresionat de profunzimea analizei prezentate in articol si de implicarea autorului in documentarea temeinica a subiectului. Aprecierea mea pentru efortul depus se reflecta in calitatea informatiilor furnizate.

  3. Ma bucur sa vad ca se discuta despre acest subiect de actualitate si ca sunt aduse in discutie diferite perspective. Este important sa fim informati si sa avem o viziune cat mai obiectiva asupra acestei teme.

  4. Articolul este foarte informativ si detaliat, oferind o perspectiva interesanta asupra subiectului abordat. Mi-a placut modul in care autorul a prezentat argumentele sale si a sustinut punctele de vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *