Atunci cand folosesti oglinzi decorative moderne, gandeste-te si la modul in care ele vor influenta lumina din interiorul casei tale. Plasarea oglinzilor in locul corect in camere iti permite sa optimizezi lumina naturala.

Utilizarea oglinzilor pentru o mai buna iluminare

Utilizarea unor oglinzi interesante intr-un mod cat mai creativ in casa va face ca aceste piese sa fie nu doar utile pentru a vedea cum arati inainte de a iesi pe usa, dar si pentru a capta lumina si pentru a o proiecta in cele mai intunecate colturi ale casei, pentru a crea iluzii texturale sau spatiale si pentru a scoate in evidenta ornamentele si accesoriile preferate, care sa se reflecte in viziunea ta din unghiuri diferite.

Pentru a face asta, trebuie doar sa asezi oglinda langa o fereastra astfel incat sa prinda perfect unghiul de lumina si sa il directioneze eficient in intreaga casa.

Utilizeaza oglinzile pentru a crea texturi

O alta idee la fel de buna este sa utilizezi oglinzile pentru a crea texturi. Poti face asta in doua moduri cat se poate de simple. Primul mod este acela de a instala un cadru cu oglinda texturata care sa adauge un nivel tridimensional pentur perete. Oglinzile pot sa actioneze si ca piese de mobilier statement pentur casa ta, in orice incapere.

O alta metoda de a adauga texturi in camere este sa pozitionezi oglinzile astfel incat sa poata reflecta in mod eficient obiectele texturate care se afla deja in camera asa cum sunt mesele rustice de lemn, vazele sau alte astfel de articole.

Gandeste-te unde petreci cel mai mult timp in incaperea in care pui oglinda si ce unghi ti-ai dori sa vezi. Spre exemplu, cand stai in sufragerie pe canapea, ti-ar placea sa vezi vaza care se afla in spatele tau? Daca da, poti sa pui oglinda opus acestei pozitii.

Conecteaza oglinda cu exteriorul

Va trebui sa nu uiti ca oglinda este nu numai pentru interior ci si pentru exterior. Dupa ce ai depus efort pentru a obtine o oglinda de la unul din cei mai importanti designeri, vei vrea cu siguranta sa te bucuri de o oglinda decorativa din unghiuri diferite.

Citeste continuarea aici: Cele mai ingenioase metode de a face interiorul sa para mai modern si mai luminos

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}