Dormitorul este locul in care se gaseste relaxarea. Contemporan, diafan, minimalist… asa este un dormitor primitor.

Acest tip de dormitor cauta un aspect senin si relaxat prin mobilier cu linii drepte si curate si prin spatii in care ingramadeala este interzisa.

Aici, pentru a te linisti si apoi pentru a-ti reincarca energia, este important sa faci din acest spatiu un loc deosebit de confortabil.

Culorile, materialele si mobilierul potrivite pot transforma spatiul si il pot schimba intr-un dormitor de designer de sine statator.

In acest ghid iti dezvaluim cum iti poti amenaja dormitorul cu stil si cum iti poti crea o oaza personala de lux.

Tine cont de configuratia si dimensiunile camerei

Atunci cand alegi mobilierul pentru dormitor, fa alegerile in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie.

In primul rand, conteaza cum e amplasat patul, piesa cea mai importanta din dormitor. Daca este supradimensionat, s-ar putea sa nu mai ai prea mult loc de miscare in jur, asadar ai grija ce alegi.

Daca e un pat matrimonial, fixeaza-l in asa fel incat sa ai loc de deplasare pe ambele parti, iar daca e ingust sau extensibil, preferabil cu tablia lipita de perete.

Piesele cele mai importante dintr-un dormitor sunt: patul, noptierele, lampadarele, sifonierul, deci acorda atentie fiecaruia, atunci cand faci alegerea lor.

Opteaza pentru mobilier si rafturi care sa ajunga cat mai aproape de tavan, fiindca asa nici nu se intrerupe vizual spatiul si vei castiga si spatiu de depozitare.

Nu aglomera spatiul

Nu doresti sa aduni in camera ta de odihna ceva care nu isi are locul acolo ci ar trebui sa se regaseasca in alte parti, de exemplu jucariile copilului.

Vezi ce merita pastrat si ce nu, pentru a obtine in dormitor o atmosfera cat mai aerisita. Fa la fel, periodic, si cu lucrurile din dressing, ca sa castigi spatiu si sa nu tii, degeaba, lucruri pe care nu le mai folosesti.

Creeaza un coltisor doar pentru tine

Citeste continuarea aici: Cum poti obtine un dormitor modern si elegant

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “Cum poti obtine un dormitor modern si elegant

  1. Ma bucur ca am dat peste acest articol pentru ca mi-a deschis ochii asupra importantei artei in amenajarea spatiului meu. Voi urma sfaturile din acest articol pentru a crea un ambient placut acasa.

  2. Am descoperit o multime de informatii utile despre cum sa alegi tablourile potrivite pentru fiecare camera in parte. Este important sa retinem ca decorul poate influenta foarte mult starea noastra de spirit.

  3. Articolul este foarte interesant si util pentru cei care doresc sa isi decoreze locuinta intr-un mod elegant si sofisticat. Recomand cu incredere acest site pentru achizitionarea de tablouri si obiecte de arta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *