Descopera pentru fiecare zodie in parte caracteristica distructiva ce ne afecteaza viata.

Berbecul
(21 Martie pana la 19 Aprilie)

Iti distrugi viata prin negativitate, permitandu-ti sa te lasi purtata de ea

Caracterul tau irascibil si natura incapatanata iti vor aduce o gramada de probleme. Uneori, traiesti intr-o lume negativista din care cei din jur nu vor dori sa faca parte.

Taur
(20 Aprilie pana la 21 Mai)

Iti distrugi viata prin faptul ca nu profiti in totalitate de ea

Simti nevoia de a controla fiecare persoana sau lucru ce face parte din viata ta. In momentul in care lucrurile nu merg precum le-ai planuit, te razbuni pe cei apropiati.

Lucrul pe care il vei intelege cel mai greu este ca nu vei putea mereu sa controlezi oameni sau situatii atunci cand lucrurile nu merg ca pe roate. Invata sa accepti acest lucru. Situatiile neplanificate sunt aspectul ce dau culoare vietii tale.

Gemeni
(22 Mai pana la 21 Iunie)

Iti distrugi viata multumindu-te cu ce ai. Faci asta cand vine vorba de iubire pentru ca nu esti sigur de ceea ce iti doresti. Te multumesti cu viata ta pentru ca iti este frica de schimbari. Te multumesti cu cariera ta pentru ca ramai cu ceva ce nu te face fericit

Din aceasta cauza, vei fi persoana care va rani cea mai multa lume. Din cauza indeciziilor in ceea ce priveste viata personala, ai tendinta de a-i tari si pe cei din jur prin confuzia in care traiesti, ranind uneori chiar si persoanele bune.

Rac
(22 Iunie pana la 22 Iulie)

Iti distrugi viata punandu-i pe ceilalti inaintea ta

Esti un carusel emotional si te pierzi usor atunci cand vine vorba de sentimentele tale pentru alte persoane. Uneori, atunci cand crezi ca ai gasit persoana potrivita, o vei plasa inaintea ta si le vei iubi putin mai mult decat este nevoie. Este foarte usor sa te pierzi cand vine vorba de iubire. Dar ai grija sa nu te pierzi si tu.

Leu
(23 Iulie pana la 22 August)

Iti distrugi viata inchizandu-te in tine si ascunzandu-ti emotiile. Iti distrugi viata crezand ca vulnerabilitatea este un semn de slabiciune

Citeste continuarea articolului aici: Modul in care fiecare zodie isi distruge, fara a sti, viata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *