Cu totii trecem prin momente dificile atunci cand ne simtim ca si cum viata ne-a lasat cu ochii in soare. Instinctele ne pot spune sa nu ne panicam sau sa ne fortam si mai tare. Ne mustram pe noi insine pentru ca nu ne miscam destul de repede, ca nu incercam destul de mult sau pentru ca nu suntem destul de buni.

Incetati. Nu trebuie sa sariti imediat in actiune.

Incetati pentru un minut sa va mai fortati inainte.

Odihniti-va. Analizati. Gasiti-va pe voi insiva. Iubiti-va. Acceptati-va locul in care va aflati.

Aveti incredere ca cele mai bune lucruri din viata vi se vor intampla la momentul oportun.

Oferiti-va permisiunea de a fi oricine ati fi in acet moment. Ce lectii ar trebui sa invatati? Pe ce relatii ar trebui sa va axati? Ce calitati stau la baza caracterului vostru? Incetati sa mai cautati indicatori externi pentru propriul succes. Opriti-va un moment pentru a reflecta asupra locului in care va aflati din punct de vedere al starii interioare.

Nu trebuie sa controlati fiecare aspect al vietii voastre. Chiar daca ati incerca, nu puteti. Masurarea propriei valori in functie de alti factori externi este sortita esecului. Nu puteti controla mediul inconjurator. Nu puteti controla ceea ce vi se poate intampla sau la ce incercari va va expune viata. Tot ce puteti controla este pe voi insiva.

Citeste continuarea articolului aici: Mesaj pentru cei ce se simt pierduti in viata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *