Dedicarea timpului pentru a cauta idei despre cum sa iluminezi eficient o bucatarie este o sarcina necesara, am putea spune ca este zona casei unde desfasuram cea mai mare varietate de activitati si din acest motiv este vital ca iluminatul sa se adapteze acestora.

Pentru ca in bucatarie nu se prepara doar mancarea, in bucatarie desfasuram multe alte activitati: mancam, bem o bautura cu prietenii, spalam vasele sau pur si simplu gustam ceva in timp ce ne uitam la televizor.

In interiorul bucatariei gasim diferite spatii in care putem combina si varia modul de iluminare a acestora, adaptand lumina si tipul de lampa la activitatea pe care o desfasuram in fiecare zona.

Zona de lucru este locul unde gatesti, tai, prajesti etc. Practic, acestea sunt sarcinile pe care le realizam zilnic si unde, in mod logic, avem nevoie de un nivel mai ridicat de lumina si de mai putine umbre. Putem intelege zona generala ca „intreaga bucatarie”, unde trebuie sa avem intotdeauna o lumina generala care sa acopere larg spatiul si sa il lumineze uniform.

In continuare iti vom oferi cateva idei de corpuri de iluminat pentru ca rezultatul final sa fie functional si in acelasi timp estetic:

Candelabru

Un candelabru impunator da o senzatie de eleganta si se potriveste foarte bine in bucatariile mari sau in cele tip open space. Designul frumos si liniile elegante vor adauga un plus de rafinament intregului decor, oferind in acelasi timp lumina necesara. Pentru o bucatarie traditionala sau rustica, candelabrele din fier forjat constituie o alegere indrazneata si amprenta unui stil nonconformist, in perfecta armonie, insa, cu decorul.

Lustra tip pendul

Citeste continuarea aici: Idei ingenioase de corpuri de iluminat pentru o bucatarie

{{clean2}}
{{clean3}}

2 thoughts on “Idei ingenioase de corpuri de iluminat pentru o bucatarie

  1. Ma bucur ca am dat peste acest articol pentru ca imi doream sa fac cateva schimbari in gradina mea si acum am gasit multe idei noi pe care le pot pune in practica. Felicitari autorului pentru articolele informative si bine documentate!

  2. Articolul este foarte interesant, oferind informatii detaliate despre cum putem amenaja o gradina mica intr-un mod practic si estetic. Ideile prezentate sunt inspirate si usor de implementat, fiind de mare ajutor pentru cei care doresc sa transforme un spatiu mic intr-o oaza de relaxare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *