In timp ce un pat este probabil cea mai importanta componenta a designului dormitorului tau, noptierele sunt pe locul secund in mobilierul crucial pentru dormitor.

Ele adauga un element atat de stil, cat si de practic spatiului tau. Dar cu siguranta nu sunt de o marime unica.

Noptierele sunt disponibile in toate dimensiunile, formele si stilurile, ceea ce face ca gasirea perechii perfecte sa fie putin dificila – ca sa nu mai vorbim de cat consumatoare de timp este!

Alege cele mai bune noptiere si dormitorul tau va avea un plus de functionalitate. Exista, de asemenea, cateva consideratii si reguli generale de retinut, care te pot ajuta in acest proces.

Chiar daca vrei noptiere ieftine, este recomandat sa tii cont de sfaturile de mai jos.

Unul dintre primele lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare in cautarea noptierei potrivite este sa decideti cate doriti – una sau doua.

Majoritatea dormitoarelor au doua noptiere moderne, mai ales daca doua persoane impart patul, asa ca fiecare persoana are o suprafata pentru lumina si tot ce vrea sa pastreze in apropiere.

Dar amintiti-va – nu trebuie sa fie un set potrivit. Pentru cuplurile cu stiluri diferite sau nevoi diferite de la o noptiera, puteti alege noptiere diferite. Puteti chiar alege noptiere suspendate daca va plac mai mult.

Dimensiunea camerei tale va ajuta la dictarea cate noptiere sa includa. In timp ce doriti ca noptierele sa functioneze pentru nevoile amandurora, nu veti dori sa alegeti o pereche doar pentru ca aceasta sa copleseasca spatiul si sa faca camera sa se simta nefunctionala.

Daca o parte a patului tau se afla la nivel de perete (obisnuit in camerele pentru copii sau in spatiile mai mici) sau daca esti doar tu in camera ta, cu siguranta te poti descurca cu o singura noptiera. Pentru camera copiilor putei opta pentru modele dedicate de noptiere pentru copii.

Tipuri de noptiere

Citeste continuarea aici: Cum poti alege cele mai bune noptiere?

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “Cum poti alege cele mai bune noptiere?

  1. Sunt impresionata de creativitatea designerilor prezentati in acest articol. Ideile lor ingenioase pentru organizarea spatiului si folosirea eficienta a luminii naturale m-au inspirat sa incerc si eu lucruri noi in propria locuinta.

  2. Mi-a placut foarte mult conceptul de minimalism prezentat in acest articol. Culorile pastelate si mobilierul simplu creeaza o atmosfera relaxanta si eleganta in acelasi timp. Este o sursa buna de inspiratie pentru cei care doresc sa-si redecoreze casa.

  3. Articolul este foarte interesant si util pentru cei care doresc sa afle mai multe despre design interior. Am apreciat modul in care sunt prezentate diferite idei de amenajare a unei camere de zi, iar fotografiile sunt foarte inspirante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *