Ordinea este binevenita in toata casa, dar daca exista o camera in care este esentiala, aceasta este in baie.

De ce? Pentru ca diminetile din viata de zi cu zi nu sunt, de obicei, foarte relaxante…

Timpul trece, iar munca si scoala nu asteapta.

Cu solutii de organizare practice si versatile pentru a gasi ceea ce ai nevoie intr-o clipa, fara sa scotocesti prin sertare si sa deranjezi totul in graba, vei putea organiza totul eficient si usor.

Fie ca dispunem de o baie mica sau mare acasa, de multe ori nu stim cum sa organizam lucrurile, asa ca trebuie sa ne confruntam cu recipiente, cu produse, haine si accesorii imprastiate peste tot.

Tinand cont de urmatoarele sfaturi pentru a-ti organiza baia, vei vedea ca vei reusi sa folosesti tot spatiul intr-un mod eficient si in acelasi timp vei reusi sa obtii un decor frumos.

Fara produse de ingrijire lasate la vedere

Sursa cea mai mare a dezordinii este, adesea, cauzata de actiunile mici, repetate.

Este vorba de toate acele mici obiecte pe care nu le pui la locul lor, imediat dupa ce le folosesti.

Daca, de exemplu, daca iti e greu sa pui pe raftul de sus un produs pe care il folosesti uzual, asa cum este fixativul, acesta va ajunge, cel mai probabil, abandonat pe chiuveta. Mai bine, deci, este sa-i gasesti un loc mai accesibil.

Foloseste dulapurile si sertarele pentru depozitare

Citeste continuarea aici: Evita dezordinea din baie cu ajutorul acestor sfaturi

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “Evita dezordinea din baie cu ajutorul acestor sfaturi

  1. Am fost placut surprins de profunzimea analizei prezentate in acest articol. Sunt abordate multiple aspecte ale subiectului si sunt oferite solutii si sugestii pertinente pentru diverse situatii. Recomand cu caldura lectura acestui articol.

  2. Ma bucur ca am descoperit acest articol pentru ca mi-a oferit multe informatii noi si interesante despre subiectul discutat. Autorul pare sa aiba o expertiza ridicata in domeniu si isi argumenteaza foarte bine punctele de vedere.

  3. Articolul de pe site-ul Luxart.ro este extrem de informativ si detaliat, oferind o perspectiva ampla asupra subiectului abordat. Este impresionant modul in care sunt prezentate informatiile si argumentele sustinute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *