Daca te numeri printre cei care lucreaza de acasa, trebuie sa stii ca acest lucru necesita mentinerea disciplinei, organizarii si sarguintei chiar si in perioadele cele mai dificile, cand te costa sa ramai motivat pe termen lung.

Este recomandat sa ai rutine eficiente care sa te duca la atingerea obiectivului propus. Cu alte cuvinte, creaza-ti un set de obiceiuri pe care sa le poti respecta chiar si in zilele cele mai grele de lucru.

Pentru a fi mai eficient si consecvent in timp ce lucrezi de acasa organizeaza-ti sarcinile, elimina orice fel de distragere a atentiei si recompenseaza-te atunci cand ai pauza pentru realizarea celor mai ambitioase obiective.

Iti oferim o serie de sfaturi in randurile prezentate mai jos care sunt recomandate sa fie luate in calcul atunci cand lucrezi de acasa pentru a obtine rezultatele necesare.

Cum trebuie sa arate spatiul de lucru?

Atunci cand lucrezi de acasa, cel mai important aspect include spatiul de lucru, care trebuie sa fie organizat.

Ideal ar fi sa ai o camera de lucru doar pentru tine. Daca acesta este si cazul tau, poti inchide usa atunci cand esti in timpul programului, pentru a elimina tentatia de a sta la televizor in living sau a petrece (prea mult) timp in bucatarie.

Defineste cat mai bine spatiul de lucru, care trebuie sa fie confortabil si bine delimitat. In acest fel, nu vei simti permanent ca esti acasa, ci la birou.

Alege mobila ideala pentru camera de lucru

Vei avea nevoie de un scaun ergonomic care sa-ti permita sa lucrezi intr-o pozitie corecta, fara ca sanatatea sa-ti fie afectata de orele de munca sedentara.

In plus, se recomanda ca biroul si scaunul sa fie perfect aliniate, astfel incat coloana vertebrala sa stea dreapta. Poti opta pentru un birou nou, care sa-ti ofere suficient spatiu de desfasurare si un loc ordonat.

Citeste continuarea aici: Cum sa te organizezi eficient atunci cand lucrezi de acasa

{{clean}}

2 thoughts on “Cum sa te organizezi eficient atunci cand lucrezi de acasa

  1. Interesanta comparatia facuta intre arta moderna si cea contemporana, evidentiind evolutia conceptelor si tehnicilor artistice de-a lungul timpului. Este fascinant sa descoperim cum s-au schimbat perspectivele asupra artei de-a lungul secolelor.

  2. Articolul este foarte bine documentat si ofera informatii utile despre istoria artei moderne. Apreciez efortul autorului de a aduce in atentie lucrarile unor artisti importanti precum Picasso sau Van Gogh.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *