Este clar ca amenajarea casei, asa cum se spune, „exact cum trebuie”, poate fi uneori o sarcina dificila si fara sfarsit.

Ca si cum nu ar fi fost de ajuns sa gasesti perdelele si draperiile potrivite, acum este timpul sa gasesti covorul perfect pentru fiecare camera din casa, iar aici vorbim si despre spatiul nostru de lucru.

Nu este suficient sa il alegi doar pe acela care ti se pare frumos, ci trebuie sa iei in calcul si alti factori, cum ar fi daca stilul lui se potriveste cu decorul tau, spatiul pe care il ai la dispozitie in camera si, bineinteles, cel mai practic, daca ai copii mici sau membri blanosi in familie, sa fie rezistent si bineinteles, usor de curatat.

Am realizat acest ghid scurt, dar foarte util, cu tot ceea ce trebuie sa stii inainte de a le cumpara si de a vedea ce modele sunt cele mai potrivite pentru nevoile tale.

Alege covorul in functie de dimensiuni

Spatiul in care lucrezi poate avea diferite forme si dimensiuni, in functie de configuratia pe care o ofera cladirea.

Poti gasi o multitudine de covoare care sa te ajute sa scoti in evidenta frumusetea spatiului tau.

Alege in functie de dimensiune, astfel incat sa acoperi zonele de pardoseala in functie de nevoia ta de confort.

Fie ca vrei sa acoperi intreaga suprafata de trafic, fie ca vrei sa alegi un covor de dimensiuni mici, special pentru amenajari interioare moderne, vei gasi cu usurinta modelele de covoare dorite, care se vor potrivi exemplar in contextul biroului tau.

Alege covorul in functie de culorile cu care ai amenajat spatiul

Citeste continuarea aici: Alegerea covorului pentru spatiul de lucru

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}