Alegerea celor mai bune scaune pentru casa ta este una dintre cele mai importante sarcini, deoarece este adesea o decizie pe termen lung.

Daca este ultima piesa de mobilier pe care trebuie sa o alegi, va trebui sa iei in considerare si mai multi factori.

Scaunele sunt o parte a mobilierului de casa, carora, de cele mai multe ori, nu li se acorda importanta pe care o merita.

Ele nu sunt doar un loc confortabil pentru a te aseza, ci si un element important in proiectarea si decorarea unui interior.

Rolul lor este vital pentru incaperi precum sufrageria, bucataria, zonele de lucru si chiar si pentru exterior.

Daca te-ai hotarat sa fii creativ, este de preferat sa alegi scaunele la final, pentru ca acest lucru iti va permite sa te joci mai mult cu decorul.

Sunt multe tipuri de scaune de care o casa are nevoie si va fi mai complicat sa faci ca toate elementele sa se potriveasca intre ele, dar noi iti prezentam care sunt modelele de scaune pe care ar trebui sa le ai in casa.

Scaune de dining

Patru, sase sau opt, in functie de cat de numeroasa este familia, scaunele de dining sunt, probabil, primele pe care le cumperi cand te muti intr-o casa noua.

Acestea vin intr-o multime de forme si de culori si gasesti pentru toate gusturile si bugetele.

Cel mai adesea, sunt din lemn, tapitate, dar modelele sunt atat de variate incat scaunele de dining vor schimba, cu totul, incaparea in care le-ai amplasat.

Unele modele sunt chiar din plastic transparent ca sa confere impresia de mai mult spatiu.

Scaune pliabile

Pentru petreceri sau pentru reuniunile mai importante, nu are rost sa cumperi scaune de dining in plus, ci te ajuta cele pliabile.

Citeste continuarea aici: Tipuri de scaune pe care trebuie sa le ai in casa

{{clean}}