Un mar pe zi tine doctorul departe. Spanacul ii poate oferi energie lui Popeye atunci cand are nevoie. Broccoli este pomisorul vietii si tot asa. Am auzit toate zicalele si beneficiile pentru sanatate legate de aceste alimente sanatoase, dar stiati ca o simpla tulpina de telina va poate sustine sanatatea prin 11 beneficii?

Da, 11 beneficii pentru sanatate intr-o simpla tulpina. Aparent, nu este chiar atat de simplu. Telina este bogata in nutrienti si vitamine ce pot oferi corpului o multime de avantaje.

Iata 11 motive pentru care ar fi bine sa incepeti sa rontaiti la o tulpina de telina:

1) Telina poate fi folosita precum un agent antiinflamator pentru corp. Persoanele care sufera de infectii pulmonare, dureri articulare, acnee, astm sau oricare alta tulburare ce se manifesta prin inflamatii pot consuma telina pentru a-si reduce simptomele.

2) Avand doar 10 calorii, aceasta leguma delicioasa devine gustarea perfecta pentru cand sunteti la dieta! Este o alternativa minunata pentru junk food, care contine enorm de multe calorii. Puteti adauga telina in salate, supe, o puteti praji sau o puteti folosi la sandwich-uri pentru a da textura si pentru a avea ce rontai.

3) Telina va poate stabiliza nivelul alcalin. Este perfecta pentru persoanele care sufera de hiperaciditate sau gastrita.

4) Telina este cunoscuta pentru capacitatea sa de a indeparta stresul. Poate calma sistemul nervos si va poate ajuta sa aveti un somn linistit si pasnic. Pentru a va bucura de proprietatile sale calmante, consumati telina in timpul gustarii de seara.

Citeste continuarea articolului aici: 11 super beneficii pentru sanatate dintr-o simpla tulpina de telina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *