Disfunctiile erectile sunt unele dintre problemele despre care barbatii nici macar nu doresc sa vorbeasca. Cand vine vorba despre astfel de situatii, barbatii ar prefera sa ia o pastila si sa isi vada de vietile lor. Acele pastile, precum oricare alte droguri farmaceutice, vin impreuna cu o lista lunga de efecte secundare.

Noile cercetari demonstreaza ca solutia mai eficienta decat orice alt produs lansat de industria farmaceutica pentru tratarea disfunctiei erectile ar fi canabisul.

Cautand cauza, nu simptomul

Cand se pune problema disfunctiei erectile, barbatii se axeaza pe simptome si ignora cauzele de baza. Este mai usor sa ia o pastila si sa isi rezolve imediat problemele de performanta decat sa afle de la inceput care este cauza problemei.

Pentru multi dintre ei, disfunctia erectila nu are nimic de-a face cu aspectul fiziologic – totul este in mintea lor. Stresul si anxietatea pot fi cauze principale pentru aparitia disfunctiei erectile, dar pe care barbatii le ignora.

Dr. Jordan Tishler, medic terapeut specializat pe tratamentul cu canabis, spune ca „Mentalitatea barbatilor le dicteaza ca ar trebui sa administreze o pastila ce le va solutiona toate problemele fiziologice, dar nu functioneaza chiar asa,” iar din motive evidente, aici va intra in discutie canabisul.

Consumul moderat de canabis a reusit mereu sa demonstreze ca poate sa scada nivelurile de stres si anxietate. Acesti factori pot ucide intimitatea in orice context, chiar daca DE este un factor sau nu.

Citeste continuarea articolului aici: Canabis are abilitatea de a inlocui Viagra, dar nimeni nu vorbeste despre asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *