A devenit destul de greu in zilele noastre sa mai facem diferenta dintre baietii buni si cei rai. E un haos. Atunci cand apare unul bun…incepeti sa apreciati cu adevarat micile detalii.

Iata 11 semne care va vor spune daca el este alesul.

1. Te asculta

Nu numai ca te aude atunci cand vorbesti dar asculta pentru a afla ceea ce iti place, de ce ai nevoie, ceea ce nu iti place. Stie care este floarea ta preferata si ca ti-ar placea sa iti trimita un buchet la birou.

Stie ca nu iti place ceapa asa ca de la urmatoarea comanda de mancare, se asigura ca sunt eliminate din start. Ia notite mentale pentru ca atunci cand vine vremea cadourilor sa nu te intrebe ce iti doresti.

2. Toti prietenii lui te cunosc desi nu te-au intalnit

Atunci cand discuti pentru prima oara cu un prieten de-al lui iar ei spun „baiatul asta te iubeste, nu l-am auzit vorbind despre nimeni cum vorbeste despre tine.” Le-a povestit tuturor prietenilor despre tine, cate in luna si in stele.

3. Discuta cu familia lui despre tine

Ei stiu momentul in care el s-a indragostit pentru ca au fost primii pe care i-a sunat. Ii trimite mamei sale poze cu tine si abia asteapta sa iti arate raspunsul. Toate surorile lui nu mai au rabdare sa te cunoasca.

4. Va simtiti confortabil unul in prezenta celuilalt

Vorbesc aici despre confortul acela de pijamale si fara machiaj, cu branza in par si cu respiratia de dragon dimineata. Nu numai ca poti spune tot ce iti vine in minte dar el gaseste dragut modul in care o spui. Atunci cand te faci de mandra minune si ai o gaura in pantaloni, rade si te cara de-a lungul parcarii.

5. Devine oarecum excitant momentul cand va certati

Citeste continuarea articolului aici: 11 semne ca el este sufletul tau pereche

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *