Atata vreme cat intreaga podea este acoperita si izolata termic de o mocheta, de ce sa te complici alegand si un covor pe care sa il poti aseza deasupra. Cel mai probabil ti se va parea exagerat.


Insa noi iti vom oferi 3 dintre cele mai plauzibile motive pentru care asezarea un covor peste o mocheta in camera copiiilor nu este decat de decor ci si sporeste siguranta si confortul copilului tau.

Covorul poate camufla o mocheta prea uzata

In cazul in care apartamentul sau casa in care locuiesti este inchiriata, iar mocheta nu a fost schimbata de mult timp, apeleaza la imaginatia ta si achizitioneaza covorul potrivit pentru a schimba alura casei fara investitii prea mari sau modificari pe care proprietarul nu si le doreste.

In incaperea destinata celor mici, mai ales, este foarte important sa asiguri igiena si confortul, iar niste covoare pentru copii realizate din materiale cu textura pufoasa, usor de curatat si in culori care inveselesc atmosfera, pot salva situatia.

Totusi, ca sa obtii un aspect coerent, va trebui sa tii seama de modelul, culoarea si textura mochetei. Astfel, peste o mocheta cu fir buclat scurt in nuante neutre poti aseza un covor in forme amuzante, de animale sau fluturi, cu fir sintetic mai lung, de doi sau trei centimetri, cu bumbac pe spate.

Daca mocheta este mai degraba pufoasa, atunci un covor simplu, cu firul scurt, de maximum un centimetru, este cel mai potrivit.

Covoarele definesc zonele dintr-o camera

Citeste continuarea articolului aici: Motive pentru care e recomandat sa pui un covor peste mocheta din camera copiilor

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *