Ventilatoarele sunt dispozitive simple si usor de utilizat, datorita unei game largi de functii si anume, afisaj led cu continut maxim de informatii, panou tactil cu control confortabil, timerul de la 30 de minute la 7,5 ore care iti permite sa setezi oprirea automata a ventilatorului.


De asemenea, actionarea diferitelor modele de ventilatoare moderne se efectueaza folosind telecomanda. Conform metodei de instalare, exista dispozitive de podea, de masa, montate pe perete si tavan. Unitatile de podea sunt mari si sunt concepute pentru a raci intreaga camera.

Aparatele de masa sunt utilizate pentru a crea un mediu de lucru confortabil. Produsele pentru tavan sunt conectate la o hota de evacuare (sistem de ventilatie incorporat).

Modelele de inalta calitate de podea au mai multe moduri de functionare (viteze de rotatie) si sunt echipate cu un ecran de protectie din sarma metalica subtire.

In timpul functionarii, ventilatorul se roteste in jurul axei sale cu 45-90 de grade pentru a distribui uniform fluxul de aer in camera. Lamele aparatelor de uz casnic sunt fabricate din plastic durabil, iar corpul si alte elemente sunt din metal (aliaj de aluminiu).

Ventilator camera

Cand afara sunt peste 30 de grade, este pur si simplu imposibil sa stai in casa – aerul este inchis, fierbinte si greu de respirat. Desigur, optiunea ideala este instalarea unui ventilator camera.

Nu toata lumea isi poate permite un aparat de aer conditionat. O alternativa mai bugetara este ventilatorul de podea. Cel mai adesea, cand se incalzeste brusc, poti comanda online dintr-un magazine specific un ventilator camera.

Totusi, atunci cand alegi un dispozitiv care nu pare dificil la prima vedere, exista cateva nuante pe care ar trebui sa le iei in considerare. Puterea ventilatorului poate fi cuprinsa intre 2,7 si 780 W si depinde de scopul modelului.

Citeste continuarea aici: Ventilatoare pentru un mediu ambiental placut

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *