Cuvertura de pat nu mai este de mul timp o bucata de tesatura pe care o asezam pe pat odata ce l-am facut. Acestea combina designul temporar, eleganta si confortul si daca facem alegerea corecta, ele vor transforma spatiul intr-unul de lux.

In functie de material si forma, acestea pot fi folosite si ca element decorativ, cat si pentru partea lor practica. Cuverturile de pat sunt asezate in timpul zilei, iar noaptea, sunt indepartate, dar nu intotdeauna, pentru ca uneori pot servi si ca o protectie impotriva frigului daca temperatura din interiorul camerei nu este pe gustul nostru.

Aceasta poate fi realizata din fibre naturale sau sintetice sau dintr-un amestec al ambelor, de acest lucru depinzand si grosimea acesteia, fiind asezata peste cearsafuri, paturi si perne, oferind astfel o protectie patului dar si un confort marit.

Cuverturile de pat au trecut de la a fi un obiect de lux potrivit pentru cativa, la a fi una dintre piesele vestimentare esentiale intr-o casa. Cuverturile de pat sunt de obicei combinate cu restul elementelor decorative ale unei camere, precum perne, perdele si restul de piese de mobilier, armonia culorilor si a modelelor fiind marca de identitate a camerei noastre.

Dimensiuni optime pentru cuvertura de pat

Daca ne dorim achizitionarea unei cuverturi, in functie de marimea patului, putem determina dimensiunea acesteia. Dupa ce am masurat patul, nu ne ramane decat sa ne hotaram cat de mult ne dorim ca acest produs sa imbrace partile lui laterale.

Exista cuverturi care acopera patul doar in partea superioara, in timp ce alte variante ajung la jumatatea lui sau chiar pana pe podea. Cea mai eleganta optiune de cuvertura este insa cea care acopera patul in intregime.

Citeste continuarea aici: Cuvertura pentru aranjarea patului

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *