Multi considera ca grasimea de pe abdomen reprezinta cel mai periculos tip de grasime.

Persoanele care au un exces de grasime in aceasta zona se afla in fata riscului de a suferi de boala Alzheimer, de astm, dislipidemie, ateroscleroza, disfunctii metabolice si hipertensiune, de a observa o scadere a libidoului si a fertilitatii, de a avea probleme asociate sistemului reproductiv, vizand atat femeile, cat si barbatii.

In plus, este una dintre cele mai nesuferite forme de grasime, pentru ca se acumuleaza intr-o zona dificil de activat in vederea slabirii. Daca nu ai cum sa faci exercitii in mod regulat, trebuie sa urmezi cateva remedii naturale pentru a reduce stratul de grasime de pe abdomen. Deci, invata sa iti prepari in casa aceste sucuri si vei putea scapa de grasimea de pe abdomen.

1. Reteta cu ananas, castravete si patrunjel:

Acest suc facut in casa este conceput pe baza amestecului dintre ananas, patrunjel si castravete, ultimul fiind un aliment plin de antioxidanti si nutrienti, grabind metabolismul in doar cateva zile.

Ingrediente:
2 felii de ananas
1 cana de patrunjel
Un castravete

Instructiuni:
1. Combina toate ingredientele intr-un blender.
2. Adauga apa.

Citeste continuarea articolului aici: Scapa de grasimea de pe abdomen intr-o singura saptamana cu ajutorul acestor bauturi facute in casa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *