Noile tendinte in materie de moda ne tenteaza mereu si mereu mai ales pe timp de vara cand temperaturile sunt in crestere si dorintele noastre de shopping omniprezente. Da, este foarte important sa ai la tine in dressing cele mai recente tendinte.

Dar, este la fel de important sa te asiguri ca ai in dressing piese vestimentare ce nu se vor demoda niciodata, de purtat in fiecare zi, mai ales vara.

Rochita alba. Printre piesele vestimentare ce nu se vor demoda niciodata, putem aminti o rochie din in sau din bumbac alb, care nu trebuie sa lipseasca niciodata din garderoba de vara. Ideal de purtat in fiecare zi, mai ales in oras.

Sandalele plate. Care sunt cele mai confortabile sandale, cele mai elegante, dar si cele mai practice? Sandalele plate, fara doar si poate. Minimaliste si din piele, in nuante naturale precum maroul sau camelul sunt cea mai buna alegere!

Costumul de baie intreg negru. Poti sa ai toate modelele de bikini de pe planeta. Daca nu ai un costum negru, indemodabil, degeaba. Un costum de baie intreg poate sa fie purtat ca si un body, alaturi de o pereche de pantaloni scurti de blugi.

Citeste continuarea articolului aici: Piese de vara care nu se vor demoda niciodata

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *