Astazi exista in magazine si in mod deosebit la Dedeman, o selectie uriasa de oglinzi baie. Oglinzile sunt pe pozitii de lider in vanzari.

Oglinda de baie, pe langa scopul principal, poate fi si decorul principal al interiorului, deoarece subliniaza ideea designului si confera baii individualism. Cu acest detaliu se poate crea un ansamblu elegant unic si te poti inconjura de liniste si confort.

Este important sa alegi in mod responsabil oglinda din baie si aici ne referim la materiale de inalta calitate. Adesea, diferenta de temperatura apare pe oglinda sub forma de abur si aceasta caracteristica poate fi constanta sau nu in functie de materialul acesteia.

Oglinzile de baie pot fi cu sau fara rame (de exemplu, incorporate in perete). Daca se prefera o oglinda cu cadru, este mai bine sa fie din plastic sau metal, deoarece aceste materiale sunt adaptate in mod optim microclimatului specific.

In plus, ramele din plastic se gasesc intr-o mare varietate de modele si pot imita chiar si lemnul natural sau piatra. Optiunile de culoare faciliteaza alegerea cadrului pentru orice culoare de design a interiorului.

Forma oglinzi

Daca doresti sa schimbi semnificativ interiorul baii, poti alege pentru forma oglinzi un anumit stil. Oglinda patrata este capabila sa regleze baia, mai ales daca exista o zona extinsa. Oglinda rectangulara este cea mai populara versiune, care poate fi instalata in diferite moduri.

Oglinda ovala are margini netezite si decoreaza semnificativ interiorul, oferindu-i un aspect armonios. Oglinda rotunda pe langa faptul ca arata destul de frumos, poate extinde vizual zona.

Citeste continuarea aici: Oglinzi de baie in functie de preferintele tale

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *