Unul din principalele obiective ale unei companii, dupa gasirea oamenilor potriviti, este sa se asigure ca forta de munca este eficienta si nu se dezintegreaza.

Cu toate acestea, pastrarea talentelor este destul de dificila. Din acest motiv, companiile trebuie sa ia anumite masuri pentru a nu-si pierde niciunul dintre anagajati.

Fara indoiala, una din cele mai eficiente strategii este implementarea unui plan de stimulare care sa recompenseze si sa motiveze anagajatii.

In acest fel, nu numai ca vor dori sa ramana in cadrul companiei o perioada mai indelungata de timp, dar vor avea motivatia necesara desfasurarii activitatilor la locul de munca si randamentul va fi unul la superlativ.

In randurile prezentate mai jos vei gasi cele mai bune idei pentru recompenarea angajatilor tai.

Laptopuri si alte device-uri performante

La baza muncii zilnice stau „uneltele” pe care angajatii le folosesc zi de zi. Este vorba despre laptopul sau computerul de serviciu, ecranele suplimentare, imprimantele si alte device-uri fara de care sarcinile nu ar putea fi finalizate.

Inainte sa te gandesti la alte elemente, asigura-te ca fiecare membru al echipei pe care o conduci are la dispozitie tot ce trebuie nu numai pentru a lucra, dar si pentru a face performanta in activitatile sale.

Accesorii si facilitati care sa promoveze confortul

Un angajat care vine cu placere la birou este un angajat productiv. Confortul la birou este extrem de important, iar motivele sunt evidente.

Nimeni nu poate lucra cu spor daca scaunul cauzeaza dureri de spate, biroul este prea jos, iar zona cervicala sufera in fiecare zi.

De aceea, asigura-te ca printre primele recompense pe care le vei oferi anul acesta se afla accesoriile care promoveaza confortul.

Poti gasi scaune de birou si in magazinele online, asa ca alege un model ergonomic, cu sustinere pentru coloana vertebrala.

De asemenea, poti investi si in accesorii precum mingile fitness, ce pot fi utilizate pe post de scaun, din cand in cand. Cumpara si cateva perne comode si colorate, ce pot fi folosite drept suport lombar.

Zile libere si program flexibil

Din mai multe studii efectuate de-a lungul anilor reiese ca angajatii companiilor apreciaza cel mai mult zilele libere suplimentare si posibilitatea de a lucra de acasa una sau doua zile pe saptamana.

Citeste continuarea aici: Idei pentru recompensarea angajatilor tai

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

4 thoughts on “Idei pentru recompensarea angajatilor tai

  1. Aspectele practice prezentate in articol sunt foarte utile si usor de implementat. Abordarea detaliata a diferitelor stiluri de amenajare m-a ajutat sa inteleg mai bine cum pot sa-mi decorez spatiul.

  2. Ma bucur ca am descoperit acest articol, care m-a inspirat sa imi reimprospatez camera de zi conform noilor trenduri prezentate.

  3. Felicitari autorului pentru efortul depus in realizarea acestui articol! Am invatat multe lucruri noi despre tendintele actuale in designul de interior.

  4. Articolul este foarte interesant si bine documentat. Mi-a placut cum sunt prezentate informatiile despre designul interior si cum pot fi aplicate in practica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *