Atunci cand cautati cele mai bune trotinete copii, va trebui sa tineti cont de mai multe aspecte importante, asa cum sunt cele pe care le vom enumera mai jos.

Diferite tipuri de trotinete pentru copii

Copiii mentioneaza tot felul de termeni diferiti si nume de marca cu care nu suntem obisnuiti, asa ca haideti sa aruncam o privire la cele mai populare tipuri de trotinete pentru copii.

O trotineta grozava pentru un copil de 2 ani si, probabil, pana cand vei cauta o trotineta pentru copii de 6 ani si mai mari, va fi probabil o trotineta cu 3 roti pentru copii in acest interval de varsta.

Odata ce echilibrul si abilitatile motorii au progresat si simtiti ca sunt pregatiti pentru un design cu 2 roti, va depinde in mare masura de interesul lor si de unde si cum o vor folosi cel mai des.

Este evidenta ca o trotineta copii de 2 ani este diferita de una pentru copii mai mari. Unele trotinete cu doua roti sunt proiectate mai mult pentru viteza cu roti mai mari, unele pentru confortul de croaziera cu suspensie si, eventual, o frana de mana, iar unele sunt construite pentru a face trucuri si sarituri.

De asemenea exista si trotinete electrice pentru copii. Acest lucru nu inseamna ca toate sunt exclusive acestor interese, dar in cazul trotinetelor de trucuri, de exemplu, de obicei dimensiunile nu sunt reglabile, cadrele sunt intarite cu otel sau aluminiu si au roti cu miez metalic pentru a rezista la sarituri si trucuri.

Alte modele sunt reglabile si sunt capabile de unele trucuri, dar sariturile mari si trucurile complicate care implica orice fel de forta asupra barei in T ar putea fi periculoase.

Cele mai bune trotinete pentru copii de 2-5 ani vor avea:

Citeste continuarea aici: Cum poti alege cele mai bune trotinete pentru copii?

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}