Conceptul de living modern se bazeaza pe doua caracteristici principale, functionalitare si confort.

Accentul nu mai este pus pe farmec si nici pe exacerbarea spatiului, ci pe crearea unui mediu cu adevarat confortabil si adaptabil tuturor necesitatilor tale.

Pentru o amenajare moderna trebuie sa stii ca exista o serie de elemente de baza care nu trebuie sa lipseasca niciodata si aici ne referim la canapea si fotolii, masuta de cafea, perne, accesorii decorative si lampi.

Aceste elemente de baza vor fi determinate de paleta de culori pe care dorim sa o avem in spatiul respectiv si stilul decorativ.

Daca esti nerabdator sa ai un living modern, care sa raspunda tuturor cerintelor actuale de confort, functionalitate si flexibilitate, ideile si sfaturile prezentate mai jos iti vor fi de folos deoarece au ca scop crearea unei atmosfere potrivite pentru a impartasi un moment de relaxare, pentru a savura un pahar de vin cu prietenii sau chiar pentru biroul de acasa.

Iata toate sfaturile necesare unei amenajari moderne a livingului tau.

Opteaza pentru o culoare deschisa

Folosirea nuantelor calde este o modalitate excelenta de a crea senzatia de confort. Culori precum bej, gri, alb, ivoriu ori galben unt, tonuri pastel si nuante deschise pot face un interior foarte atractiv.

Astfel de culori scot in evidenta detaliile expresive ale spatiului. Totusi, poti sparge monotonia cu accente de culoare pe decoratiuni sau tesaturi.

Daca iti doresti sa accentuezi aerul intim al incaperii, foloseste o paleta cromatica inchisa si calda, cu nuante ciocolatii.

Citeste continuarea aici: Idei de design pentru un living modern si elegant

4 thoughts on “Idei de design pentru un living modern si elegant

  1. Ma bucur ca Luxart promoveaza tinerii artisti si le ofera sansa de a-si expune lucrarile intr-un mediu profesional. Sper sa mai vedem astfel de initiative si pe viitor, pentru a sustine talentul emergent.

  2. Este impresionant sa vad cat de diversificata este scena artistica contemporana si cum fiecare artist abordeaza teme diferite prin intermediul artei lor. Este inspirant sa vezi atat de multa creativitate la lucru.

  3. Imi place modul in care sunt prezentate lucrarile artistilor mentionati in articol. Fiecare opera este insotita de o descriere detaliata care ajuta la intelegerea mesajului transmis de catre artist.

  4. Articolul este foarte informativ si mi-a deschis noi perspective asupra artei contemporane. Ma bucur sa vad ca se acorda atentie si artistilor emergenti, oferindu-le o platforma de expunere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *