Amplasarea unei oglinzi intr-un colt poate transforma complet o camera. Dar de unde stim ca locul in care vrem sa o punem este cel potrivit?

Oglinzile creeaza puncte de lumina oriunde ar fi amplasate, indiferent de camera din casa.

Oglinzile ofera nenumarate avantaje: lumina, profunzime, spatialitate… de aceea, amplasarea lor in orice incapere din casa poate fi o idee excelenta.

Este normal sa le asezam in hol, baie sau dormitoare, dar amplasarea oglinzilor in camera de zi este o buna resursa decorativa, prin care poti obtine rezultate si beneficii spectaculoase.

Daca te intrebi cum pot integra oglinzile in camera de zi, noi iti vom da raspunsurile. La prima vedere, pare o sarcina simpla, dar trebuie sa ai in vedere cateva lucruri.

Un perete altfel

Poti sa acoperi un perete intreg cu o oglinda decorativa si vei obtine un efect de lumina plus, aproape, o dublare a spatiului.

Poti sa aplici acest plan pe un perete aproape sau complet liber deoarece, daca este mai acoperit, i se minimizeaza efectul.

Pe peretele opus evita o alta oglinda, oricat de mica, pentru ca poate duce la un efect suparator, de tunel.

O oglinda de dimensiunea unei usi cu o rama pe masura

O idee cu efect maxim este sa rezemi o oglinda de perete in spatele unei statui sau a unei plante.

Prin faptul ca e inclinata, se schimba si percepi intregul ei ansamblu, reusind sa devina punctul de interes in camera.

Oglinda suport

Citeste continuarea aici: Cum integrezi oglinzile in living

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “Cum integrezi oglinzile in living

  1. Sunt impresionat de profunzimea subiectului abordat si de atentia la detalii din acest articol. Autorul a reusit sa ofere o perspectiva cuprinzatoare asupra temei, ceea ce adauga valoare cititorilor.

  2. Mi-a placut modul in care au fost prezentate exemplele practice pentru a ilustra conceptele teoretice discutate. Acest lucru a facut articolul mai usor de inteles si de asimilat.

  3. Articolul este foarte detaliat si ofera informatii relevante despre subiectul discutat. Este impresionant modul in care autorul a abordat acest subiect complex si a prezentat diferite perspective.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *