Cum nu toti avem o gradina acasa, trebuie sa stim cum sa ne adaptam si sa gasim sfaturile potrivite pentru a ne putea bucura de zilele frumoase si insorite.

Un balcon sau o terasa mica poate fi transformata intr-un spatiu special. De cele mai multe ori, balcoanele sunt neglijate, adesea considerate prea mici sau inutile.

Inainte de a incepe cu ideile de decorare a balcoanelor lungi si inguste ar trebui sa ne pregatim: in primul rand, sa ne lamurim cu privire la dimensiuni (latime, lungime si inaltime) si in al doilea rand, care este utilizarea principala pe care urmeaza sa i-o dam.

Ia in considerare cele mai importante nevoi ale tale, astfel incat, daca trebuie sa cumperi lucruri, sa iti folosesti banii cu intelepciune si sa nu ajungi sa cumperi lucruri de prisos.

Cu toate acestea, datorita unor sfaturi de planificare si decorare, putem profita la maximum de acest spatiu prea des uitat.

Incepe cu podeaua

Cele mai multe dintre balcoane, daca nu chiar toate, au ciment sau placi de beton ca podea, ceea ce le poate rapi din personalitate.

Incepe reamenajarea balconului chiar de aici si intinde pe jos o mocheta sau un covor de exterior care imita iarba sau iti aminteste de forma unor pietre de rau, daca iubesti sa te simti cat mai aproape de natura.

Daca ai posibilitatea, poti aseza pe jos chiar placi de parchet sau europaleti, pentru a da balconului un aer rustic. Mai poti alege pentru podeaua acestuia si linoleum cu modele care te inspira, care ii vor oferi locului aerul pe care il cauti.

Creeaza un spatiu intim

Pentru a te simti in largul tau, agata de balustradele balconului traverse din bambus sau bucati de panza opaca, in cazul in care acesta este unul deschis.

In acest fel, locul se va transforma intr-un spatiu retras in care te poti detasa complet de stres.

Totul poate fi completat de o instalatie de lumini colorate sau albe, in functie de gusturile tale, pentru ca senzatia de intimitate sa fie amplificata.

Citeste continuarea aici: Amenajarea eficienta a balconului locuintei tale

2 thoughts on “Amenajarea eficienta a balconului locuintei tale

  1. Am apreciat faptul ca articolul a analizat evolutia artistica de-a lungul timpului si a evidentiat principalele tendinte din domeniul artei contemporane. A fost o lectura educativa si captivanta.

  2. Articolul este foarte interesant si ofera o perspectiva noua asupra artei moderne. Mi-a placut in special modul in care autorul a abordat subiectul si a prezentat diverse exemple relevante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *