Decorul holului de la intrare trebuie sa reflecte obiceiurile, nevoile si personalitatea locatarilor. Holul nu trebuie sa contina o aglomerare de pantofare, cuiere si obiecte pe care nu stii unde in alta parte sa le pui. Pe de alta parte, un hol din care lipsesc piesele esentiale de mobilier nu-si indeplineste scopul si iroseste spatiul.

Holul este o incapere complicata in care vrei sa creezi o atmosfera primitoare pentru ca aici are loc primul contact al oaspetilor cu casa ta.

Adauga cateva solutii ingenioase de depozitare si vei obtine un hol atragator si perfect organizat.

Mai jos iti vom dezvalui cateva trucuri pe care le poti folosi cand amenajezi aceasta incapere.

Separa obiectele in functie de proprietar

Cei mici isi amesteca mereu tenisii printre pantofii tai, nimeni nu-si mai gaseste umbrela, iar cineva a plecat de dimineata cu un fes care nu-i apartinea? Ce bine ar fi daca toata lumea si-ar putea gasi imediat lucrurile atunci cand au nevoie de ele, nu-i asa?

Foloseste pantofare inalte, cu mai multe rafturi, in asa fel incat fiecare membru al familiei sa-si poata aseza incaltamintea pe cate un raft.

Monteaza mai jos pe perete un cuier colorat, cu trei-patru carlige, pentru copii, si undeva mai sus unul pentru hainele adultilor. Asaza intr-un colt cate o cutie personalizata in care fiecare isi va putea pune cheile, bomboanele mentolate sau portofelele.

Depoziteaza pe verticala

Citeste continuarea articolului aici: 5 trucuri pentru a eficientiza spatiul din hol

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *