Kiwi este un fruct mai special si nu multa lume il prefera. Daca stati sa va ganditi cand ati mancat ultima oara acest fruct, se poate sa fi si uitat deja.

Inainte de a presupune unele scuze, cum ca nu ar fi la fel de bun la gust sau sanatos precum alte fructe, ar fi bine sa va opriti pentru cateva minute si sa aflati cateva informatii noi legate de acest fruct de vara.

Kiwi poate aduce cateva beneficii suprinzatoare pentru sanatate, unele la care nu ne-am astepta. Daca vreti sa stiti mai multe despre avantajele de care puteti profita in urma consumului acestui fruct, cititi mai departe.

Kiwi protejeaza impotriva cancerului

Elementele fitochimice prezente in kiwi ajuta la combaterea daunelor produse de radicalii liberi si tin sub control cancerul. Acest fruct contine si vitamina E iar un kiwi mai mare va poate conferi pana la 80 mg de vitamina C, care va ajuta sa va mentineti sistemul imunitar in parametri optimi.

Kiwi contine vitamina A.

Aceasta vitamina este importanta pentru dezvoltarea generala a copiilor si ajuta la consolidarea unui sistem imunitar mult mai stabil; in plus, reduce riscul aparitiei diferitelor probleme de sanatate.

Aceasta vitamina ajuta la pastrarea vitalitatii pielii. Un alt plus pentru consumul de kiwi este ca prin intermediul vitaminei A, va puteti imbunatati vederea.

Citeste continuarea articolului aici: 5 beneficii surprinzatoare ale consumului de kiwi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *