„Cel mai adesea o minte ascutita isi distruge propria viata gandindu-se prea mult la ceea ce urmeaza, in timp ce o minte mai putin apriga va castiga cursa cu ochii inchisi”, scris de Bethany Brookbank.

Lumea noastra nu a fost facuta pentru oameni care gandesc prea mult, este creata pentru cei care nu o fac. O minte prea activa poate provoca indecizie, anxietate si un sentiment paralizant de auto-indoiala. Sa fii o persoana ce sufera cronic de acest lucru este foarte dificil, insa iubind o astfel de persoana poate fi si mai mult de atat.

Aici gasiti 16 lucruri ce trebuie stiute daca iubiti o persoana care gandeste prea mult

1. Sa ii spui partenerului tau sa nu mai gandeasca atat de mult o problema/o situatie este ca si cum i-ai spune sa nu mai respire. Acest lucru nu va avea un efect pozitiv asupra partenerului, ba chiar mai mult acesta poate reflecta si mai mult asupra a ceea ce avea deja in minte. Nu este o rezolvare.

2. Alegerea potrivita de cuvinte este importanta pentru o persoana ce gandeste prea mult. Incercati sa vorbiti clar, transparenta si sinceritatea este foarte apreciata.

3. Actiunile dumneavoastra trebuie sa coincida cuvintelor pe care le folositi, valorilor si identiatii dumneavoastra. In caz contrar, toate cele trei vor fi puse la indoiala. Partenerul trebuie sa fie sigur de cine sunteti.

4. Reflectati incredere in relatia dumneavoastra. Astfel, partenerul se va simti mai sigur pe el si in siguranta in ceea ce priveste relatia. Acest lucru poate ajuta la atenuarea gandurilor ce se intrec in mintea partenerului si va fi mai atent la prezent. Nu incercati sa ganditi prea mult relatia pe care o aveti.

5. Adesea, a gandi prea mult poate fi coplesitor si poate duce la o stare de pesimism. Partenerul dumneavoastra va aprecia pe cineva care sa ii arate si partea insorita a vietii.

6. Angajamentul poate veni mai greu din partea unei persoane care tinde sa gandeasca lucrurile prea mult. Oferiti-le timp si spatiu pentru a se acomoda. Daca grabiti lucrurile nu faceti decat sa creeati mai multe indoieli si anxietate in viata partenerului.

Citeste continuarea articolului aici: 16 lucruri ce trebuie stiute daca iubiti o persoana care supra analizeaza orice lucru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *