Aducerea la viata a spatiilor din casa care evoca o personalitate masculina este un subiect care tinde sa fie trecut cu vederea atunci cand vine vorba de designul interior.

Cu toate acestea, si ei isi pot asuma controlul asupra spatiului lor in zonele care ii fac sa se simta mai confortabil.

Incetul cu incetul, interesul barbatilor pentru designul interior a crescut din ce in ce mai mult. Inainte existau mici divergente in jurul acestui aspect, dar astazi oamenii au inteles ca si acest gen poate face astfel de lucruri.

Cine nu vrea sa isi amenajeze casa intr-un mod creativ, care sa ii reflecte personalitatea. Fie ca esti pe cale sa te muti cu partenerul tau, fie ca traiesti stilul de viata de burlac si ai ocazia sa iti amenajezi apartamentul dupa bunul tau plac, treci la treaba si uita de ideea ca designul interior este o chestie de fete.

Daca ai ocazia sa iti amenajezi apartamentul dupa gustul tau, nu rata urmatoarele sfaturi de design interior!

Investeste intr-o canapea de calitate

Nimic nu se compara cu eleganta oferita de o canapea masiva, asezata in centrul sufrageriei. De aceea, daca vrei sa investesti intr-o piesa de mobilier mai sofisticata, orienteaza-te catre o canapea deosebita.

Opteaza pentru o sofa din piele, intr-o nuanta rafinata de maro sau chiar negru. Daca nu iti place pielea, poti alege si o canapea cu husa textila, in tonuri mai deschise, insa cu o forma simpla, minimalista.

Chiar daca nu iti plac pernele decorative si colorate, cu siguranta vei gasi doua sau trei perne pe gustul tau, in nuante complementare canapelei. Acestea vor da un plus de stil si vor fi si utile pentru serile in care vrei sa stai confortabil si sa vezi un film.

Aranjeaza masuta de cafea

Citeste continuarea aici: Trucuri de design pentru un interior masculin

{{clean2}}
{{clean3}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *