In varianta cremoasa sau in varianta putin crocanta, untul de arahide este un aliment extrem de gustos, care are si beneficii asupra sanatatii.

Consumul de unt de arahide este recomandat pentru o dieta alimentara sanatoasa, iar prepararea sa in casa este extrem de rapida si usoara.

Iata cateva dintre cele mai utile informatii despre acest superaliment care inlocuieste cu succes carnea prin continutul ridicat de proteine.
De ce este recomandat untul de arahide pentru un regim alimentar sanatos?

Untul de arahide este considerat un aliment din categoria „Carne si alternativ la carne”, fiind un substitut de succes al acesteia prin continutul ridicat de proteine.

Mai mult decat atat, o portie de unt de arahide (echivalentul a 2 linguri la o masa – aproximativ 30 de ml) este o sursa buna de fibre, grasimi sanatoase, vitamina E si acid folic.

Si nu numai ca are un continut ridicat de fibre dietetice, proteine, grasimi bune, vitamine si minerale, ci are si un alt mare avantaj – este extrem de satios. Asadar, motivele pentru care poti alege un unt de arahide kaufland, realizat din arahide de cea mai buna calitate, sunt numeroase si deloc de neglijat.

Cum poti alege cel mai bun unt de arahide?

Citeste continuarea aici: Totul despre untul de arahide, diete si beneficii

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *