Amplasarea canapelei intr-un living poate fi cel mai greu lucru, iar acest lucru nu se intampla din cauza greutatii acesteia si numarului de persoane de care ai avea nevoie pentru a o pune pe pozitii, ci din cauza locului in care doresti sa o pozitionezi, intrucat nu mereu vei avea inspiratie.

Fiind cea mai voluminoasa piesa de mobilier aceasta trebuie asezata prima pentru a putea da tonul intregii incaperi, fiind astfel si piesa „vedeta”.

Daca ai stabili un punct central al camerei, precum fereastra sau semineul, atunci lucrurile se vor simplica, iar canapeaua se va potrivi perfect in fata acestuia, daca obiectul central al camerei urmeaza sa fie scos in evidenta prin diferite opere de arta sau alte obiecte de mobilier, situatia devine mai complicata.

Ce optiuni ai? Noi iti vom expune mai departe doi dintre cei mai importante factori.

Fluxul de trafic

Niciun mobilier, oricat ar fi de original, scump sau impresionant, nu trebuie sa afecteze fluxul natural de trafic dintr-o incapere. Asadar, canapeaua nu va fi asezata in locul care face legatura directa dintre doua usi si nici nu va bloca accesul la prize. Daca o asezi de-a lungul unui perete pe care exista o sursa de curent, trage canapeaua cativa centimetri spre centrul incaperii.

Echilibrul vizual

Citeste continuarea articolului aici: Sugestii pentru pozitionarea canapelei pentru o incapere confortabila

{{clean}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *