Cu siguranta ai observat ca exista locuri care te fac sa te simti mult mai bine decat altele.

Si adevarul este ca locurile pot transmite multe lucruri, de aceea este foarte important ca in casa noastra sa obtinem armonia de care avem nevoie pentru viata noastra.

Casele ar trebui sa aiba zone diferite pentru odihna si pentru activitate de aceea decorarea casei tale ar trebui sa fie o experienta placuta si satisfacatoare.

Cu siguranta ca nu faci aceleasi activitati in dormitor ca in camera de zi, care tinde sa fie cel mai dinamic spatiu din casa, unde facem activitati, ne jucam, ne uitam la filme…

De aceea este important sa pastrezi un echilibru intre camere si sa le dedici pe fiecare unei activitati/functii diferite.

Atunci cand achizitionezi mobilier pentru casa ta, nu uita ca fiecare spatiu are o semnificatie, la fel ca si accesoriile pe care le alegi.

Cu ajutorul sfaturilor si trucurilor noastre, poti obtine o ambianta care sa scoata in evidenta fiecare zona a casei tale, fara sa le umbreasca pe celelalte.

Amenajeaza in functie de stilul tau de viata

Daca iti place sa petreci timp alaturi de familie, pune accentul pe spatiile comune si pe momentele in care le folositi.

Livingul si locul de luat masa ar trebui sa fie unele generoase si sa fie in centrul atentiei tale. Populeaza spatiul cu mobilier in dimensiuni mari si cat mai variat, pentru toate gusturile membrilor.

Daca ai animale de companie, alege mobilier rezistent, care sa fie ferit de eventualele accidente.

De asemenea, incearca sa ai putine decoratiuni, pentru ca animalele, pline de energie, ti-ar putea sparge statuetele sau alte obiecte dragi.

Mai mult, daca iti plac hainele si esti mereu la moda, construieste-ti un dressing mare pentru toate hainele si accesoriile.

Citeste continuarea aici: Sfaturi pentru amenajarea unei locuinte

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “Sfaturi pentru amenajarea unei locuinte

  1. Sunt foarte incantat de modul in care sunt prezentate informatiile in acest articol, cu exemple concrete si detalii relevante. Este o lectura obligatorie pentru toti cei interesati de subiect.

  2. Ma impresioneaza profunzimea analizei prezentate in articol si modul in care autorul a reusit sa argumenteze fiecare punct de vedere. Este un adevarat manifest al expertizei sale.

  3. Articolul este foarte interesant si informativ, oferind o perspectiva noua asupra subiectului abordat. Am descoperit multe lucruri noi citind acest material.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *