Dormitoarele pentru tineri sunt o incapere din casa in care poti miza pe originalitate, culoare si creativitate pentru a construi spatii unice in care copiii tai se vor simti bine.

Dormitorul este locul in care ne odihnim, dar daca ne gandim la decorarea dormitoarelor pentru tineri, trebuie sa tinem cont si de alte aspecte.

Cel mai bine este sa realizam un stil decorativ in care acestia sa se simta in largul lor si mai ales relaxati, intr-un mediu in care sa poata studia fara probleme.

Un adolescent are nevoie de o zona de studiu, o masa si un scaun confortabil si o biblioteca pentru carti, dosare si alte obiecte.

Gandeste-te la o camera confortabila si practica, astfel incat copilul tau sa se poata odihni, dar si sa poata studia.

Indiferent daca este vorba de o camera mica sau mare, exista solutii pentru toate gusturile si stilurile pe care le poti adapta cu usurinta.

Iata care sunt principalele piese de mobilier care trebuie sa se regaseasca in camera unui adolescent.

Patul

Patul din camera unui adolescent este bine sa fie de o singura persoana, avand in vedere dimensiunile acestuia si faptul ca, probabil, va fi singura persoana care il va folosi.

In plus, in acest fel, patul nu va ocupa mult spatiu si poate fi amplasat langa un perete, astfel incat mijlocul camerei sa ramana liber, pentru trecere dar si pentru o dispunere mai clara a altor zone, destinate altor activitati.

Cel mai usor, pentru a multumi deopotriva si gusturile sale, este accesorizarea patului cu lenjeria sau patura decorativa, aleasa in functie de preferintele sale de moment.

Este foarte probabil ca, dupa o anumita etapa cu anumite personaje favorite din filme sau desene, aceasta perioada sa fie rapid inlocuita cu alta.

Biroul

Biroul unui adolescent este important sa fie cu linii simple, ca sa nu ocupe mult loc in camera si sa aiba zone de depozitare (sertare, rafturi) pentru lucrurile de utilizare imediata (caiete, carti, papetarie).

Exista variante de birouri care dispun de etajere incorporate, asa incat alegerea acestora nu este foarte dificila.

De asemenea, latimea biroului trebuie sa fie suficient de mare pentru ca acolo sa incapa un calculator sau un laptop, iar inaltimea acestuia sa ofere spatiu pentru picioare.

Citeste continuarea aici: Piesele de mobilier esentiale pentru dormitorul unui adolescent

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “Piesele de mobilier esentiale pentru dormitorul unui adolescent

  1. Ma bucur ca am descoperit acest articol, care mi-a deschis ochii catre noi perspective asupra artei contemporane. Sunt inspirat sa vizitez mai multe expozitii si sa explorez mai mult universul creatiei artistice.

  2. Sunt impresionat de diversitatea subiectelor abordate in acest articol. De la pictura moderna la sculptura abstracta, sunt prezentate opere remarcabile ale unor artisti talentati. Este o lectura interesanta pentru oricine iubeste arta.

  3. Articolul este foarte bine scris si aduce in prim plan o tema importanta legata de arta contemporana. Autorul a reusit sa transmita informatiile intr-un mod clar si accesibil, facand lectura placuta si captivanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *