Intotdeauna veti putea intra in clinica unui chirurg plastician pentru a arata precum un fotomodel. Insa, trebuie sa luati cateva aspecte in considerare – astfel de interventii pot fi foarte scumpe si riscante. Adevarul este ca operatiile estetice va pot ineca in datorii si va pot lasa de nerecunoscut sau chiar deforma!

Deci, de ce are nevoie o fata ca tine, care vrea sa aiba grija de buget si de riscurile la care se expune, pentru a intoarce mai multe capete? De cateva exercitii faciale, binenteles!

In primul rand – ca atunci cand ne lucram restul corpului, va fi nevoie de devotament si disciplina pentru a putea vedea rezultate. Nu va puteti astepta sa indepliniti exercitiile faciale azi si sa va treziti maine dimineata ca mai multe contracte, de la diferiti agenti internationali de modelling, sa se adune la usa.

Prin faptul ca va antrenati fata nu veti arata precum Gigi Hadid sau Halle Berry; insa, veti putea vedea unele imbunatatiri subtile, dar observabile. Luati-o ca un compliment atunci cand persoanele pe care le cunoasteti de ani buni spun ca este ceva schimbat la voi, dar nu isi pot da exact seama ce este.

Niciun numar de exercitii faciale nu va va schimba structura osoasa – asta este un fapt. Insa, trebuie sa luati in considerare faptul ca fata este formata si din muschi. Antrenarea acestora va poate ajuta sa va imbunatatiti unele caracteristici.

Citeste continuarea articolului aici: Exercitiile faciale prin care scapati de necesitatea operatiilor estetice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *