Modelele de covoare rotunde sunt probabil cele mai populare. Acest lucru se datoreaza faptului ca astfel de covoare arata foarte placut din punct de vedere estetic, jucand un rol universal.

In orice moment poate fi rulat si podelele pot fi spalate. Sunt fabricate manual sau pe masini specializate.

Pretul este stabilit in functie de tipul de productie si sunt realizate din lana, matase, acril, viscoza, nailon, bumbac.

Exista multe optiuni, atat in diferite game de preturi, cat si in diferite dimensiuni si culori. Pretul depinde de marimea produsului si de materialul din care este fabricat.

Diametrul unui covor rotund poate fi de la 40 cm pana la 400 cm.

Exista covoare pentru bucatarie, sufragerie, dormitoare, holuri. Schema de culori este diferita, dar, pentru nuantele inchise predomina violet, gri, maro, negru.

Pentru iubitorii de covoare rotunde in culori deschise, exista crem, bambus, transparent, multicolor, diferite nuante de roz etc.

Pentru camera copiilor covoarele rotunde sunt predominant verzi, albastre, roz, maro, argintii. Exista covoare sub forma de minge sau smiley, covoare cu numere si forme geometrice, covoare puzzle.

Covoare mici rotunde

O masa rotunda sau o masuta de cafea arata bine pe covoare mici rotunde, dar atunci cand combini mobilierul rotund cu un covor rotund de dimensiuni mici, trebuie sa existe o anumita armonie.

Trebuie doar sa fie suficient de mare pentru ca toate scaunele sa se potriveasca pe el.

Citeste continuarea aici: Covoare rotunde si ovale pentru casa ta

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

4 thoughts on “Covoare rotunde si ovale pentru casa ta

  1. Articolul mi-a deschis ochii asupra unor aspecte mai putin cunoscute ale artei moderne, precum arta urbana sau performance-ul. Este inspirant sa vad cat de mult poate evolua creativitatea umana in domeniul artistic.

  2. Sunt impresionat de diversitatea formelor de expresie artistica prezentate in acest articol. De la pictura la sculptura si multimedia, arta contemporana este cu adevarat plina de creativitate si inovatie.

  3. Am descoperit informatii noi despre arta contemporana din acest articol. Este fascinant cum artistii pot folosi diverse tehnici si materiale pentru a transmite mesaje puternice si profunde.

  4. Articolul este foarte interesant si m-a ajutat sa inteleg mai bine conceptul de arta moderna. Mi-au placut exemplele de artisti contemporani prezentati si modul in care au reusit sa transmita emotii prin lucrarile lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *