Haideti sa fim sinceri, dietele normale sunt pur si simplu TRISTE. Cu alimente procesate, rapide si usor de gatit, fast food si produse modificate genetic, corpurile noastre trebuie sa indure destule doar intr-o zi.

Si nu este vorba doar despre ingredientele oribile din care sunt compuse; este vorba si de efectul acestor mancaruri asupra nivelului de pH din corp.

Corpul uman este destinat a fi un organism alcalin si daca aveti un raport mult prea mare de junk food, exista totodata sansa sa consumati in mod regulat si alte alimente acide.

In momentul in care consumam astfel de alimente, pH’ul din sange se modifica de la un nivel alcalin la un nivel periculos de acid. Acest lucru va afecta sistemul imunitar si va va face mai susceptibili catre imbolnavire.

Alimentele alcaline
Chiar daca nu va faceti griji in privinta nivelului de p H din sange (daca mancati destule alimente sanatoase in decursul zilei), acestea va vor ajuta corpul din mult mai multe motive si va vor imbunatati starea generala de sanatate.

Top 5 alimente alcaline

1. Sfecla mangold
Sfecla mangold este un aliment alcalin minunat si are proprietati antibacteriene si antivirale dar si abilitatea de eliberare a corpului de radicalii liberi.

2. Pepenele
Orice fel de pepene este bun pentru curatarea colonului si la un nivel al p H de 8.5, sunt alimente super alcalinizate. Pepenele rosu este in special bun pentru corp datorita continutului bogat in fibre si al raportului de 92% apa.

3. Hrisca
Cautati un inlocuitor pentru grau? Hrisca este solutia perfecta! Va ajuta sa va incepeti ziua cu mai multa energie si va poate ajuta in prevenirea bolilor cardiovasculare.

4. Uleiul de masline

Citeste continuarea articolului aici: Cele mai bune 27 alimente alcaline din lume (consumati-le mai des pentru a preveni cancerul, obezitatea si bolile cardiace)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *