O intreaga generatie a crescut urmarind filme si seriale americane in care bucataria era intotdeauna deschisa spre sufragerie si se afla in centrul celor mai interesante intrigi.

Este adevarat ca bucatariile au capatat tot mai multa importanta in ansamblul locuintei, in mare parte datorita diversificarii functiilor acestora. De indata ce organizezi spatiul, nu poti doar sa gatesti, ci si sa lucrezi, sa te uiti la televizor, sa-ti faci temele, sa citesti, sa bei ceva cu un prieten etc. si tocmai pentru a pune in valoare acest rol, modelul de bucatarie open space este cel mai potrivit.

In prezent, bucataria s-a pozitionat ca fiind camera principala a casei in acest rol multifunctional, ceea ce reprezinta un motiv in plus pentru a justifica cresterea de neoprit a modelului open space pe care multe locuinte il iau in considerare.

O tendinta care nu va face decat sa creasca in urmatorii ani si de aceea ne propunem sa te ajutam sa o pui in aplicare prin aceasta serie de sfaturi, cu ajutorul carora vei obtine o bucatarie complet deschisa si integrata.

Foloseste piese de mobilier din materiale similare

O bucatarie deschisa catre living trebuie sa aiba un aspect unitar, astfel incat sa ofere senzatia de continuitate. Pentru a obtine acest efect, nu trebuie sa pui accent doar pe alegerea unei singure culori pentru pereti, ci si pe folosirea materialelor asemanatoare pentru podele, pentru mobila de bucatarie sau pentru ferestre.

Ca sa economisesti spatiu pretios in bucatarie, opteaza pentru o masa extensibila pentru dining. Aceasta te va ajuta sa obtii linii uniforme, specifice unei bucatarii de tip open space.

Alege corpuri de iluminat cu design modern

Pentru a amenaja o bucatarie deschisa catre living, trebuie sa incerci sa adaugi textura spatiului, astfel incat sa obtii o incapere moderna si functionala. De asemenea, niste corpuri de iluminat cu design modern si proeminent vor atrage atentia, conferind personalitate spatiului.

Citeste continuarea aici: Amenajarea simpla si rapida a bucatariei open space

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *