Sa developezi poze din aparatul foto pentru a te bucura de cele mai frumoase amintiri este un lucru, dar sa le sublimezi in cele mai frumoase rame foto este un lucru care te ajuta sa obtii imediat si un efect deco foarte reusit.

Deci daca vrei sa ai un decor cu o nota mai personala si sa cumperi cele mai originale modele de rame foto, iata care sunt sfaturile de care sa tii cont. Ce tip de rame foto, culori, materiale, ce forme trebuie sa alegi?

Cum poti alege deci o rama foto pentru fotografii?

Acasa, fiecare are propriul sau stil de decor. Este deci foarte important sa definesti tipul de rama foto de ales in functie de decor, pentru ca fiecare element sa fie in perfecta armonie.

Deci daca ai un stil contemporan, modern sau design, poti alege un model de rama foto A4 sau un model de rama foto lemn, rama foto patrata sau dreptunghiulara cu un design mai simplu.

Poti alege insa si o rama foto personalizata, cu detalii mai fine fara prea multe inflorituri sau de ce nu o rama foto digitala, cea mai originala si mai moderna.

In cazul unu stil scandinav, retro sau clasic, incaperile din casa precum livingul sau dormitorul vor fi cel mai bine puse in valoare cu ajutorul unor rame foto din lemn brut, mai clasice.

Citeste continuarea aici: Alege asa cum trebuie rama foto pentru un efect reusit

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *