Intr-o relatie, cu totii ne dorim sa stim pe cine ne putem baza si cine poate avea grija de nevoile noastre. Cu toate acestea, este destul de greu sa ne cunoastem propriile nevoi; sa nu mai vorbim de ale partenerului. Va ajuta daca ii cunoasteti bine iar una dintre metodele pentru a face asta este sa va conformati zodiei acestora.

Toate semnele zodiacale au diferite trasaturi si caracteristici, asa ca daca stiti zodia partenerului, va va fi mult mai usor sa ii satisfaceti nevoile. Spre exemplu, semnele de apa sunt emotive, asa ca au nevoie de multa sustinere si de incurajari, in timp ce semnele de pamant au nevoie de o persoana stabila si independenta.

Toate aceste aspecte depind de semnul zodiacal individual, asa ca pentru a le afla nevoile, cititi mai departe pentru mai multe informatii.

Cum aflati nevoile partenerului (conform semnului sau zodiacal)

Berbec (21 Martie – 19 Aprilie)
Mai mult decat orice, berbecilor le place sinceritatea. Daca alegeti sa va angajati intr-o relatie cu un Berbec, asigurati-va ca le oferiti o cale deschisa de comunicare, deoarece acestora nu le place sa bata campii. Este o zodie foarte directa si transparenta, asa ca au nevoie de cineva care va spune lucrurile pe fata, 24/7.

Nu le place sa se joace cu mintea altor persoane sau sa incerce sa le citeasca – ar prefera sa puna toate lucrurile pe masa, asa incat nu vor fi nevoiti sa ghiceasca nimic.

Berbecii au nevoie de o persoana puternica, independenta si motivata. Totodata, prefera oamenii care ii iau in aventuri si care fac viata mai incitanta, din moment ce Berbecilor le ia foarte putin pana isi pierd de tot rabdarea si atentia.

Taur (20 Aprilie – 20 Mai)
Taurii sunt in general puternici dar tacuti si vor sustine ca totul este bine la suprafata, dar in realitate, la interior au fost raniti destul de rau. Nu prea se descurca sa isi exprime emotiile, asa ca in calitate de partener, treaba voastra este sa va ajutati persoana iubita sa le expuna.

Taurii au nevoie de cineva cu care se simt confortabil, deoarece nu sunt cei mai abili atunci cand incearca sa vorbeasca despre propriile sentimente. Au nevoie de o persoana pe care nu o va deranja sa insiste pentru a descoperi gandurile si sentimentele reale ale Taurului.

Gemeni (21 Mai – 20 Iunie)
Gemenii au tendinta de a sari de la un lucru la altul, asa ca au nevoie de o persoana care ii va ajuta sa isi centralizeze gandurile si sa isi stapaneasca emotiile. Gemenii dau senzatia ca sunt putin aiuriti si superficiali, dar in realitate, au un interes real pentru o multime de lucruri si ganduri pe care le administreaza cu greu.

Daca aveti un partener in zodia Gemeni, asigurati-va ca mentineti relatia captivanta, deoarece isi pierd interesul relativ usor. Totodata, au nevoie de o persoana care ii va face sa rada, deoarece sunt firi foarte voioase si energice.

Rac (21 Iunie – 22 Iulie)
In relatii, Racul va oferi tot ce are mai bun – mintea lor, corpul, sufletul, inima, casa, hainele si cainele pentru a va face fericiti. Nu se abtin niciodata si va magulesc cu iubirea si duiosia lor. Cu toate acestea, datorita firii lor protective si profund iubitoare, au asteptari foarte mari din partea celor din jur.

Sunt idealisti, asa ca au o imagine foarte clara in minte asupra felului in care partenerul lor trebuie sa se comporte. Atunci cand respectivul sau respectiva nu apreciaza aceste aspecte, Racii vor fi extrem de ofensati si dezamagiti. Fara a va suprinde in vreun fel, Racii sunt de multe ori raniti deoarece isi ofera inima pe tava.

Dau totul pentru relatiile lor, asa ca vor o persoana care se va implica total si care le va oferi iubirea si atentia de care au nevoie. Din acel moment, nu mai au suficienta energie pentru a se multumi cu mai putin.

Leu (23 Iulie – 22 August)
Leii sunt siguri pe sine si adopta o atitudine relaxata pe care oricine o poate vedea de la kilometri intregi. Intr-o relatie, au nevoie de un partener care va prezenta un comportament asemanator, asa ca nu au nevoie de cineva care ii va retine sau care nu va oferi tot.

Citeste continuarea articolului aici: Aflati nevoile partenerului in functie de zodia acestuia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *