Administrarea dozei zilnice de diferite minerale si vitamine este benefica atat pentru piele cat si pentru intregul corp. Dar cand vine vorba de acnee, exista anumite minerale si vitamine care ajuta in special in lupta impotriva acesteia iar unele retete pentru sucuri combina toti nutrientii, devenind o arma ce lupta impotriva bolii de piele.

Retetele pentru sucuri ce combat acneea si pe care le-am enumerat mai jos contin cantitati ample de vitamine si minerale vitale. Tot ce trebuie sa faceti este sa le amestecati, sa le combinati si sa le beti pentru a avea o piele mai curata!

1. Sucurile verzi sunt antiinflamatoare
Functiile corporale lucreaza in parametrii optimi atunci cand exista un echilibru intre pH si acid. Dar, atunci cand corpul devine mai acid, pielea este cea care va prezenta primele semne.

Una dintre cele mai usoare moduri de a induce mai mult pH in corp este prin consumul mai multor vegetale. In sucurile din legume pe care le consumati zilnic puteti adauga si ghimbir. Acesta are efect antiinflamator ce va poate imbunatati functiile sistemului imunitar.

2. Dieta prin sucuri va ajuta la echilibrarea nivelurilor de hormoni
Marja nivelurilor de hormoni este cea mai comuna cauza pentru declansarea acneei, despre care stiti ca este un proces intern complicat, greu de modificat.

Dar, nivelul de hormoni este influentat de cantitatea de zahar din sange si de procesul digestiv. Din moment ce sucurile va pot ajuta in ambele sensuri, ele reprezinta o solutie optima pentru indepartarea acneei.

3. Dieta prin sucuri ajuta enzimele digestive

Citeste continuarea articolului aici: 5 metode prin care dieta cu sucuri va poate ajuta sa scapati de acnee

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *